Boost uw mannelijkheid
tot topniveau

Geniet van hete seks en krachtige orgasmes

Extreme Erection Cream is geschikt voor mannen met een leeftijd van 18 jaar of ouder. U kunt de crème gebruiken wanneer u last heeft van een erectieprobleem of wanneer u intenser en langer wilt genieten van een hardere en langdurige erectie. Met Extreme Erection Cream genieten u intenser en langer van de seks en kunt u ook uw partner optimaal bevredigen. U kunt weer trots op uzelf zijn. De Extreme Erection Cream is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Houdt de tube buiten het bereik van kinderen.

Extreme Erection Cream geeft u advies

Voor het beste resultaat gebruikt u de peniscrème op de juiste manier en past u daarbij ook onze massagetechnieken toe. Wij adviseren u de crème 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit op de gehele penis aan te brengen. Masseer de crème vervolgens goed in en wacht ongeveer 5 minuten tot de crème goed is ingetrokken, zo garandeert u een goede werking.

Wij stellen uw oefeningen voor om uw penis langer en dikker te maken. Afhankelijk van uw doel adviseren wij u per dag ongeveer 10 minuten tijd te besteden aan de oefeningen voor een goed resultaat.

Wij adviseren u gebruik te maken van de populaire Jelqing methode om uw penis op een natuurlijke wijze te vergroten en de erectie te stimuleren. Bij Jelqing maakt u een glijdende beweging met uw hand over de penis.


Uitleg van de methode:

  • Begin bij de basis van uw penis en knijp erin met uw duim en wijsvinger zodat uw hand een 'OK-teken' maakt.
  • Trek met uw hand naar de top van uw penis toe.
  • Vergroot de omtrek wanneer uw penis in toestand van een 'half harde' erectie komt.
  • Concentreer u in het begin van de oefening hoofdzakelijk op de basis van uw penis en werk vervolgens verder naar het middendeel. Herhaal de oefeningen vervolgens meerdere keren.
  • Hoe hard u knijpt of trekt is afhankelijk van uw gevoel. Een pijnlijk gevoel in de penis is zeker niet gewenst! Neem bij pijn een aantal rustdagen in acht om het lichaam de kans te geven het weefsel te herstellen.

Als u beginner bent, adviseren wij u in de eerste twee maanden niet te overenthousiast te zijn. De penis moet gewend raken aan deze bewegingen. Ook kan het zijn dat het weefsel beschadigd raakt indien u te fors met de oefeningen begint. Wij adviseren u als beginner een opwarmingsperiode van 2 maanden aan te houden waarin u het aantal minuten langzaam opbouwt naar de geadviseerde tijd van 10 minuten per dag.

Jelqing schema

  • Doe de oefeningen 5 dagen in de week
  • Doe de oefeningen 10 minuten per dag
  • Doe 500 strokes per oefening
  • Neem na 2-3 dagen 1 dag rust


Gebruik bij iedere oefening de
Extreme Erection Cream.